Κίνα υδραυλικό φρένο Τύπου κατασκευαστής

CNC Wuxi έξυπνη Co. ομάδας εξοπλισμού, ΕΠΕ

«Ποιότητα πρώτα, πελάτης πρώτα»

Το έξυπνο CNC όχι μόνο φρένο Τύπου προϊόντων, μηχανή λέιζερ, κουρά, κυλώντας μηχανή, παρέχει επίσης άλλη πλήρη λύση μηχανών μετάλλων φύλλων.

Ειδήσεις

August 31, 2019

Έξυπνη CNC CNC εισαγωγή πλεονεκτήματος κάμπτοντας μηχανών σχεδιαγράμματος της Κίνας

W24S κάμπτοντας μηχανή σχεδιαγράμματος σειράς/κάμπτοντας μηχανή τμημάτων

 

Εισαγωγή μηχανών:

Αυτή η κάμπτοντας μηχανή σχεδιαγράμματος είναι ένας εξοπλισμός υψηλής αποδοτικότητας που χρησιμοποιείται για να κάμψει όλα τα είδη σχεδιαγραμμάτων όπως η γωνία, κανάλι, ι-ακτίνα, επίπεδος φραγμός, τετραγωνικός σωλήνας, σωλήνας, σωλήνας και ούτω καθεξής. Μόλις να ταΐσει τελειώσει έπειτα και προ-. Είναι ευρέως στη βενζίνη, τη χημική ουσία, το ναυπηγείο, την εργασία μετάλλων και τις βιομηχανίες κατασκευής μηχανών.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

1.Full η υδραυλική μετάδοση, ηλεκτρική συγκεντρώνει τον έλεγχο, ψηφιακός που διαβάζεται έξω, μόλις ταΐζοντας χωρίς επιστροφή για να τελειώσει και προ-κάμπτοντας και άλλη διαδικασία.

2.Top ο κύλινδρος που καθορίζεται, κίνηση κυλίνδρων δύο κατώτατων σημείων από το τόξο που ανυψώνει γύρω από ένα σταθερό center.they μπορεί αυξανόμενος και να πέσει χωριστά επίσης μπορεί αυξανόμενος και πέφτοντας συγχρόνως.

οι ρόλοι κίνησης 3.Three που τοποθετούνται με την υδραυλική μηχανή, χωρίς ολίσθηση, ακόμη και για το λεπτύτερο υλικό μπορούν να καμφθούν.

4.Side κύλινδροι οδηγών για να εξασφαλίσει τον υψηλό - ποιότητα για την ασυμμετρική κάμψη τμημάτων.

5. πλήρους λειτουργίας, αντικαταστήστε τη φόρμα, το διάφορο σχεδιάγραμμα μπορεί να καμφθεί.

6.Vertical και οριζόντιος προαιρετικός.

7.NC ή CNC μπορεί προαιρετικός από τον πελάτη.

8.CE πιστοποιητικό.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Έξυπνη CNC CNC εισαγωγή πλεονεκτήματος κάμπτοντας μηχανών σχεδιαγράμματος της Κίνας  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για Έξυπνη CNC CNC εισαγωγή πλεονεκτήματος κάμπτοντας μηχανών σχεδιαγράμματος της Κίνας  1τα τελευταία νέα της εταιρείας για Έξυπνη CNC CNC εισαγωγή πλεονεκτήματος κάμπτοντας μηχανών σχεδιαγράμματος της Κίνας  2τα τελευταία νέα της εταιρείας για Έξυπνη CNC CNC εισαγωγή πλεονεκτήματος κάμπτοντας μηχανών σχεδιαγράμματος της Κίνας  3τα τελευταία νέα της εταιρείας για Έξυπνη CNC CNC εισαγωγή πλεονεκτήματος κάμπτοντας μηχανών σχεδιαγράμματος της Κίνας  4

Στοιχεία επικοινωνίας