Να στείλετε μήνυμα
Κίνα υδραυλικό φρένο Τύπου κατασκευαστής

CNC Wuxi έξυπνη Co. ομάδας εξοπλισμού, ΕΠΕ

«Ποιότητα πρώτα, πελάτης πρώτα»

Το έξυπνο CNC όχι μόνο φρένο Τύπου προϊόντων, μηχανή λέιζερ, κουρά, κυλώντας μηχανή, παρέχει επίσης άλλη πλήρη λύση μηχανών μετάλλων φύλλων.

Ειδήσεις

April 27, 2023

Πώς να ελέγξετε και να ρυθμίσετε την ποιότητα της λεπίδας κοπής της μηχανής κοπής;

Οι ακόλουθες είναι οι απαιτήσεις και τα στοιχεία για την ποιότητα συγκόλλησης της λεπίδας κοπής:

 

Ⅰ.Ελέγξτε την αντοχή της συγκόλλησης: Χρησιμοποιήστε ένα πράσινο τροχό άλεσης καρβιδίου του πυριτίου του πυριτίου για να αλέσετε το πίσω μέρος της λεπίδας κοπής, ελέγξτε το πάχος του στρώματος συγκόλλησης και ο βαθμός πρέπει να είναι κάτω από 0,15 mm.Δεν πρέπει να υπάρχει πορώδες και ανεπαρκές υλικό συγκόλλησης στο κάτω μέρος της στήριξης της άκρηςΤο μήκος της ατελής συγκόλλησης δεν πρέπει να υπερβαίνει το 10% του συνολικού μήκους της συγκόλλησης.

 

 

Ⅱ.Ελέγξτε την θέση της λεπίδας στο διάδρομο, όπως η μετατόπιση της λεπίδας και η πτώση που υπερβαίνει τις τεχνικές απαιτήσεις.

 

 

ⅢΕλέγξτε την αντοχή συγκόλλησης της λεπίδας: Χτυπήστε την λεπίδα με ξύλινο σφυρί ή με χάλκινο σφυρί με μέτρια δύναμη ή χτυπήστε τον άξονα της λεπίδας με σφυρί με μεγάλη δύναμη.Η λεπίδα δεν πρέπει να πέφτει από την τρύπα για να χαρακτηριστείΗ αντοχή συγκόλλησης της λεπίδας δεν απαιτείται να ελέγχεται μία προς μία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί δειγματοληψία.

 

 

ⅣΕλέγξτε την επίπεδεια της λεπίδας: Εάν υπάρχουν προφανείς λάκκοι στην λεπίδα, αυτό δείχνει ότι η λεπίδα υπερθερμαίνεται και παραμορφώνεται.

 

 

Ⅴ.Ελέγξτε για ρωγμές: Μετά το καθαρισμό της λεπίδας με κηροζίνη, εάν υπάρχουν ρωγμές στην λεπίδα της μηχανής κοπής, η κηροζίνη θα διεισδύσει στην ρωγμή και θα εμφανιστεί ως μαύρη γραμμή,που μπορεί να παρατηρηθεί με γυμνό μάτι ή με μεγεθυντικό φακόΗ μέθοδος διείσδυσης χρώματος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί: ένα διάλυμα παρασκευάζεται αναμειγνύοντας το 65% κηροζίνης, το 30% λάδι μετασχηματιστή και το 5% λάδι βελόνας πεύκου, και προσθέτοντας λίγο κόκκινο Σουδάν.Τοποθετήστε το μέρος της λεπίδας της λεπίδας στο διάλυμα για 10-15 λεπτάΕάν υπάρχει ρωγμή στην λεπίδα, το χρώμα του διαλύματος θα αποκαλυφθεί στο λευκό πηλό.που μπορεί να δει κανείς με γυμνό μάτιΟι λεπίδες με ρωγμές δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν και πρέπει να συγκολληθούν εκ νέου.

 

Για τη ρύθμιση του διαχωρισμού της λεπίδας της μηχανής κοπής, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1Βγάλτε την κάτω λεπίδα και καθαρίστε την μία προς μία.

2Η λεπίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις τέσσερις πλευρές, επιλέξτε την καλή πλευρά και εγκαταστήστε την σφιχτά.

3Παρόμοια, η λεπίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις τέσσερις πλευρές, επιλέξτε την καλή πλευρά και εγκαταστήστε την σφιχτά.Και ελέγξτε την επίπεδη στις οριζόντιες και κάθετες κατευθύνσεις της λεπίδας.

4Η άνω λεπίδα είναι σταθερή και δεν μπορεί να ρυθμιστεί.

5Βρείτε τις δύο βίδες στην αριστερή και δεξιά πλευρά της κάτω λεπίδας για να αυξήσετε το κενό.

6Βρείτε τις δύο βίδες που σφίγγουν την κάτω λεπίδα για να μειώσει το κενό.

7Απαλλάξτε τις τέσσερις βίδες στις αριστερές και δεξιές πλευρές του κάτω πίνακα λεπίδας.

8.Κατεβάστε χειροκίνητα την άνω λεπίδα στην κατάλληλη θέση και ο χειριστής αρχίζει να ρυθμίζει από την περιοχή τροφοδοσίας του υλικού της μηχανής κοπής.

9.Χρησιμοποιήστε ένα μετρητή πρίζας για να κάνετε ακαθάριστες ρυθμίσεις από το μέρος όπου οι άνω και κάτω λεπίδες δεν είναι σε επαφή στην αριστερή πλευρά σε 0,5 mm.

10Μετακινήστε χειροκίνητα το καρότσι για να μετακινήσετε την λεπίδα στη μεσαία θέση και ρυθμίστε την σε 0,5 χιλιοστόμετρα για ακατέργαστη ρύθμιση.

11Μετακινήστε χειροκίνητα το καρότσι για να μετακινήσετε τη λεπίδα στη μέση θέση μεταξύ των άνω και κατώτερων λεπίδων στη δεξιά πλευρά χωρίς να την αποσυνδέσετε και ρυθμίστε την σε 0,5 χιλιοστά για ακατάλληλη ρύθμιση.

12.Κατεβάστε χειροκίνητα τη φέτα στην κατάλληλη θέση και αρχίστε να τη ρυθμίζετε.

13Χρησιμοποιήστε ένα αισθητήρα για να ρυθμίσετε από το μέρος όπου οι αριστερές άνω και κάτω λεπίδες δεν είναι ενεργοποιημένες μέχρι το αισθητήρα να μπορεί να εισέλθει τρία καλώδια αλλά όχι πέντε καλώδια.

14Μετακινήστε χειροκίνητα την λεπίδα στη μεσαία θέση και αρχίστε την λεπτή ρύθμιση μέχρις ότου το μετρητή αισθητήρα μπορεί να εισέλθει σε τρία καλώδια αλλά όχι σε πέντε καλώδια.

15.Manually move the trolley to move the blade to the right side position where the upper and lower blades are not disengaged and begin fine-tuning until the feeler gauge can enter three wires but not five wires.

16Το παραπάνω είναι για νέα αυτοκίνητα και τελειοποίηση μέχρι το αισθητήρα μετρητή μπορεί να εισέλθει τρία καλώδια, αλλά όχι πέντε καλώδια.

17Για τα παλιά αυτοκίνητα, ρυθμίστε μέχρις ότου ο μετρητής αισθητήρα μπορεί να εισέλθει δέκα καλώδια αλλά όχι είκοσι καλώδια.

18Εάν η άκρη της λεπίδας της μηχανής κοπής είναι κοφτερή και υπάρχουν σπασμοί στην άκρη του κοφτερού φύλλου, η απόσταση μεταξύ της άνω και της κατώτερης λεπίδας μπορεί να μειωθεί κατάλληλα.

 

Στοιχεία επικοινωνίας