Κίνα υδραυλικό φρένο Τύπου κατασκευαστής

CNC Wuxi έξυπνη Co. ομάδας εξοπλισμού, ΕΠΕ

«Ποιότητα πρώτα, πελάτης πρώτα»

Το έξυπνο CNC όχι μόνο φρένο Τύπου προϊόντων, μηχανή λέιζερ, κουρά, κυλώντας μηχανή, παρέχει επίσης άλλη πλήρη λύση μηχανών μετάλλων φύλλων.

Ειδήσεις

August 31, 2019

Εισαγωγή πλεονεκτήματος μηχανών κυλίσματος πιάτων κυλίνδρων του cSmart CNC 4

W12 CNC σειράς υδραυλική κυλώντας μηχανή πιάτων 4-κυλίνδρων

 

Ύφος δομών:

Ανήκει στην κυλώντας μηχανή πιάτων τεσσάρων κυλίνδρων. Χρησιμοποίησε ευρέως στην κατασκευή των δοχείων πίεσης, των μηχανημάτων, της υδρενέργειας, της κατασκευής και άλλων βιομηχανιών του σώματος βαρελιών προ να κάμψει, κύκλος ρόλων, και έχει επίσης μια λειτουργία του ελέγχου του κύκλου και της ισοπέδωσης.

Ο τοπ κύλινδρος που οδηγείται από την υδραυλική μηχανή. Μέσω της τριβής μεταξύ του μεταλλικού πιάτου και του τοπ κυλίνδρου για να οδηγήσει τον κατώτατο κύλινδρο και των δευτερευόντων κυλίνδρων περιστραφείτε. Και παρέχετε τη ροπή για την κάμψη του πιάτου. Ο κατώτατος κύλινδρος, ο δευτερεύοντες κύλινδρος και το τέλος όλοι πτώσης οδηγούνται με την υδραυλική δεξαμενή πετρελαίου. Η κίνηση κατώτατων κυλίνδρων πάνω-κάτω, η δευτερεύουσα κίνηση κυλίνδρων μαζί με ένα τόξο. Ο κατώτατος κύλινδρος που αυξάνεται για να στερεώσει το πιάτο και το δευτερεύοντα τίτλο κυλίνδρων μέχρι το μισθό εφημέριος το τέλος του πιάτου.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα απόδοσης:

1. Είναι εύκολο να λειτουργήσει, πλούσια κάμψη μορφής.

2. CNC έλεγχος, ψηφιακή ανάγνωση για τη θέση κάθε κυλίνδρων. Υψηλός κύκλος ακρίβειας και ακρίβειας.

3. Πλήρης υδραυλική κίνηση, υψηλή αποδοτικότητα και ενέργεια - η αποταμίευση, η δύναμη κίνησης είναι ισοδύναμη με το παραδοσιακό 60%

4. Μόλις διαμορφώνοντας, η παραγωγικότητα είναι υψηλότερο 50%-80% από την κάμπτοντας μηχανή τριών κυλίνδρων

5.Aligning το υλικό είναι κατάλληλο και ακριβής, αποφύγετε το φαινόμενο λαθών πλευρά

6. Κάμπτοντας συσκευή κώνων.

7. Μόνιμη λίπανση (φέρουσα ζωή χωρίς ανεφοδιασμό σε καύσιμα)

8. Ο κύλινδρος κορυφών και κατώτατων σημείων στερεώνει το πιάτο κατά τη διάρκεια του κυλίσματος χωρίς ολίσθηση.

9. Η ελάχιστη κάμπτοντας διάμετρος του κυλίνδρου μπορεί να φτάσει σε 1,1 χρόνους η διάμετρος του τοπ κυλίνδρου, η επίπεδη άκρη πλεονάσματος μικρότερη από οποιοδήποτε τύπο άλλης κυλώντας μηχανής πιάτων.

10.The η φέρνοντας συσκευή συσκευών και σίτισης και η συσκευή υποστήριξης μπορούν να εγκατασταθούν εύκολα.

11. Πιστοποιητικό CE

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εισαγωγή πλεονεκτήματος μηχανών κυλίσματος πιάτων κυλίνδρων του cSmart CNC 4  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εισαγωγή πλεονεκτήματος μηχανών κυλίσματος πιάτων κυλίνδρων του cSmart CNC 4  1τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εισαγωγή πλεονεκτήματος μηχανών κυλίσματος πιάτων κυλίνδρων του cSmart CNC 4  2τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εισαγωγή πλεονεκτήματος μηχανών κυλίσματος πιάτων κυλίνδρων του cSmart CNC 4  3τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εισαγωγή πλεονεκτήματος μηχανών κυλίσματος πιάτων κυλίνδρων του cSmart CNC 4  4τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εισαγωγή πλεονεκτήματος μηχανών κυλίσματος πιάτων κυλίνδρων του cSmart CNC 4  5τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εισαγωγή πλεονεκτήματος μηχανών κυλίσματος πιάτων κυλίνδρων του cSmart CNC 4  6τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εισαγωγή πλεονεκτήματος μηχανών κυλίσματος πιάτων κυλίνδρων του cSmart CNC 4  7

Στοιχεία επικοινωνίας