Να στείλετε μήνυμα
Κίνα υδραυλικό φρένο Τύπου κατασκευαστής

CNC Wuxi έξυπνη Co. ομάδας εξοπλισμού, ΕΠΕ

«Ποιότητα πρώτα, πελάτης πρώτα»

Το έξυπνο CNC όχι μόνο φρένο Τύπου προϊόντων, μηχανή λέιζερ, κουρά, κυλώντας μηχανή, παρέχει επίσης άλλη πλήρη λύση μηχανών μετάλλων φύλλων.

Ειδήσεις

January 21, 2019

Γιατί ανάγκη να χρησιμοποιηθεί CNC Β που αυλακώνει CNC μηχανών τη μηχανή β-περικοπών στη βιομηχανία μετάλλων φύλλων.

Τώρα, σε αυτήν την βιομηχανική χώρα, η CNC Β μηχανή αυλάκωσης έχει γίνει μια πολύ κοινή συσκευή. Έτσι, ποια είναι η χρήση του Β αυλακώνοντας τη μηχανή; Ποια είναι η μελλοντική ανάπτυξη CNC Β αυλακώνοντας τη μηχανή; Πάρτε μια προσεκτικότερη ματιά στις δύο σημαντικές κατηγορίες που διαμορφώνουν.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί ανάγκη να χρησιμοποιηθεί CNC Β που αυλακώνει CNC μηχανών τη μηχανή β-περικοπών στη βιομηχανία μετάλλων φύλλων.  0

 

1.Process χαρακτηριστικά της β-αυλάκωσης των λεπτών φύλλων μετάλλων πρίν κάμπτει. Η κυρτή άκρη του κομματιού προς κατεργασία μετά από να κάμψει είναι μικρή και δεν έχει καμία ακτίνα. Η κάμπτοντας διαδικασία δείχνει ότι η ακτίνα της άκρης του κομματιού προς κατεργασία μετά από να κάμψει είναι ανάλογη προς το πάχος του κάμψης του κομματιού προς κατεργασία, επειδή το Β είναι λεπτό στο φύλλο μετάλλων. Αφότου διαμορφώνεται το αυλάκι, το πάχος του υπόλοιπου υλικού φύλλων είναι μόνο το μισό από το πάχος του αρχικού υλικού φύλλων, ή ακόμα και μικρότερο, έτσι ώστε η ακτίνα της άκρης του κομματιού προς κατεργασία μετά από την κάμψη επίσης αναλογικά μειώνεται. Επιπλέον, από το πάχος του υπόλοιπου υλικού φύλλων αφότου το V-shaped αυλάκι είναι μικρό, η δύναμη παραμόρφωσης κατά την διάρκεια της κάμψης είναι επίσης μικρή, και η διάχυση δεν έχει επιπτώσεις στη χαλαρωμένη περιοχή, έτσι ώστε η επιφάνεια του καμμμένου κομματιού προς κατεργασία φύλλων μετάλλων δεν έχει καμία διάθλαση. Αυτό θα καλύψει τις ειδικές απαιτήσεις της διακόσμησης υψηλών σημείων στα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια, τα εστιατόρια, τα εμπορικά κτήρια, τις τράπεζες, τους αερολιμένες και άλλες θέσεις.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί ανάγκη να χρησιμοποιηθεί CNC Β που αυλακώνει CNC μηχανών τη μηχανή β-περικοπών στη βιομηχανία μετάλλων φύλλων.  1

 

2.The η κάμπτοντας δύναμη που απαιτείται για να μειώσει την κάμψη του υλικού φύλλων είναι γνωστή από την κάμπτοντας διαδικασία. Η κάμπτοντας δύναμη του υλικού φύλλων είναι επίσης ανάλογη προς το πάχος του υλικού φύλλων που κάμπτεται, και το υλικό φύλλων μετάλλων είναι V-shaped πρίν κάμπτει. Μετά από το αυλάκι, το πάχος του υπόλοιπου φύλλου είναι για το μισό από το πάχος του αρχικού φύλλου, ή μικρότερος, έτσι ώστε η κάμπτοντας δύναμη που απαιτείται για την κάμψη φύλλων μειώνεται αντίστοιχα, έτσι ώστε το μακρύ φύλλο είναι στη μικρότερη κάμπτοντας μηχανή χωρητικότητας. Είναι επίσης δυνατό να κάμψει. Μπορεί να μειώσει την επένδυση εξοπλισμού και να σώσει την ενέργεια.

 

3.Some τα ειδικά υλικά μπορούν να καμφθούν στους ορθογώνιους σωλήνες σε μια κοινή κάμπτοντας μηχανή με μια καθολική φόρμα. Αυτός ο τύπος υλικού δεν μπορεί να καμφθεί σε μια κοινή κάμπτοντας μηχανή, ή ένα ειδικό σχέδιο μιας περίπλοκης φόρμας χρησιμοποιείται για να ολοκληρώσει την εργασία. Εντούτοις, με τον έλεγχο του βάθους του β-αυλακιού του λεπτού υλικού φύλλων μετάλλων, είναι δυνατό να καμφθεί ο ειδικός τύπος του καμμμένου υλικού στη συνηθισμένη κάμπτοντας μηχανή με τη χρησιμοποίηση μιας γενικής χρήσης φόρμας. Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι: το πάχος του υπόλοιπου υλικού φύλλων του β-αυλακιού στην τελευταία κάμπτοντας διαδικασία ελέγχεται σε περίπου 0,3 χιλ., έτσι ώστε η γωνία αναπήδησης της κάμπτοντας διαδικασίας είναι μικρή, και ο ορθογώνιος σωλήνας δεν θα αναπηδήσει και δεν θα παραμορφώσει μετά από να φορμαρίσει.

 

4.Positioning το μήκος της κυρτής πλευράς πρίν κάμπτει το V-shaped αυλάκι πλανίσματος για το λεπτό φύλλο μετάλλων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τοποθετήσει προηγούμενα το μήκος της κυρτής πλευράς πρίν κάμπτει, και να ακολουθήσει έπειτα το ορισμένο Β στην κάμπτοντας μηχανή. Ο τύπος αυλακιού καλωδίων κάμπτεται, ώστε να εξασφαλιστεί η ακρίβεια του μήκους της καμμμένης πλευράς, και μπορεί να αντικαταστήσει την πίσω υλική λειτουργία της κάμπτοντας μηχανής αριθμητικού ελέγχου. Φυσικά, η προϋπόθεση είναι ότι η ακρίβεια προσδιορισμού θέσης της μηχανής πλανίσματος β-τύπων πρέπει να φθάσει σε ±0.05 χιλ.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί ανάγκη να χρησιμοποιηθεί CNC Β που αυλακώνει CNC μηχανών τη μηχανή β-περικοπών στη βιομηχανία μετάλλων φύλλων.  2

Στοιχεία επικοινωνίας